Powered by Smartsupp
Szukaj
Infolinia 570743700
Menu Menu
Narzędzia HR online
Koszyk
0
Koszyk
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto

Opis stanowisk pracy - HORECA

(13 Produktów)

Opis stanowisk pracy - HORECA

Rubryki do uzupełnienia, to:

1. Imię i nazwisko pracownika

2. Wersja formularza

3. Data sporządzenia opisu

4. Opis sporządził (imię i nazwisko)

5. Miejsce na podpisy przełożonego i pracownika

Rubryki uzupełnione całkowicie lub częściowo:

1. Nazwa stanowiska

2. Miejsce stanowisk w strukturze organizacyjnej

— Pion

— Dział

3.Zależności służbowe

— Stanowisko przełożonego

— Stanowiska podwładne

4. Zastępstwa

— Zastępuje

— Jest zastępowane

5. Zadania i przyporządkowane do nich czynności

6. Uprawnienia i upoważnienia wewątrzfirmowe

7. Kluczowe parametry wyników pracy

8. Narzędzia i wyposażenie stanowiska pracy

9. Warunki pracy/czynniki środowiska

10. Minimalne wymagania kwalifikacyjne wobec stanowiska

— wykształcenie (poziom i kierunek)

— doświadczenie na podobnym stanowisku (obszar i czas)

11. Wymagane certyfikaty/uprawnienia formalne

12. Kompetencje (umiejętności i postawy)

13. Wymagane szkolenia przypisane do stanowiska

Rozwiń opis Zwiń opis
13 Produktów
Szef Kuchni - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Szef Kuchni - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Szef Kuchni
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pomoc Kuchenna - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Pomoc Kuchenna - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Pomoc Kuchenna
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pokojowa - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Pokojowa - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Pokojowa
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pokojowa - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Pokojowa - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Pokojowa
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Kucharz - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Kucharz - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Kucharz
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Konserwator- opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Konserwator- opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - konserwator
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Kierownik Sali- opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Kierownik Sali- opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Kierownik Sali
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Kierownik pięter - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Kierownik pięter - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Kierownik pięter
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Kelner - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Kelner - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Kelner
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Dyrektor Hotelu - opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Dyrektor Hotelu - opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Dyrektor Hotelu
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Barman- opis stanowiska pracy
75,00 PLN

Barman- opis stanowiska pracy

Opis stanowiska - Barman
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl