KOSZYK JEST
PUSTY
Sortuj produkty

Opis stanowisk pracy - HORECA

Rubryki do uzupełnienia, to:

1. Imię i nazwisko pracownika

2. Wersja formularza

3. Data sporządzenia opisu

4. Opis sporządził (imię i nazwisko)

5. Miejsce na podpisy przełożonego i pracownika

Rubryki uzupełnione całkowicie lub częściowo:

1. Nazwa stanowiska

2. Miejsce stanowisk w strukturze organizacyjnej

— Pion

— Dział

3.Zależności służbowe

— Stanowisko przełożonego

— Stanowiska podwładne

4. Zastępstwa

— Zastępuje

— Jest zastępowane

5. Zadania i przyporządkowane do nich czynności

6. Uprawnienia i upoważnienia wewątrzfirmowe

7. Kluczowe parametry wyników pracy

8. Narzędzia i wyposażenie stanowiska pracy

9. Warunki pracy/czynniki środowiska

10. Minimalne wymagania kwalifikacyjne wobec stanowiska

— wykształcenie (poziom i kierunek)

— doświadczenie na podobnym stanowisku (obszar i czas)

11. Wymagane certyfikaty/uprawnienia formalne

12. Kompetencje (umiejętności i postawy)

13. Wymagane szkolenia przypisane do stanowiska

  • Promocja
    Szef Kuchni - opis stanowiska pracy

    Szef Kuchni - opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Szef Kuchni
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
  • Promocja
    Pomoc Kuchenna - opis stanowiska pracy

    Pomoc Kuchenna - opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Pomoc Kuchenna
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
  • Promocja
    Pokojowa - opis stanowiska pracy

    Pokojowa - opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Pokojowa
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
  • Promocja
    Pokojowa - opis stanowiska pracy

    Pokojowa - opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Pokojowa
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
  • Promocja
    Kucharz - opis stanowiska pracy

    Kucharz - opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Kucharz
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
  • Promocja
    Koordynator ds. konferencji i wydarzeń- opis stanowiska pracy

    Koordynator ds. konferencji i wydarzeń- opis stanowiska pracy

    Opis stanowiska - Koordynator ds. konferencji i wydarzeń
    57,00
    PLN
    Stara cena 60,00
    Dodaj do koszyka
    dodano produkt
    produkt niedostępny
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl